avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru-Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru-Registrul Comertului

Vreau sa imi infiintez un punct de lucru in Bucuresti.
As vrea sa stiu ce documente trebuie intocmite si tarifele.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:42, 3 Noiembrie 2011
-de platit, eu am platit aprox. 400 lei

- aveti nevoie de hot. aga deschidere punct de lucru + anexa in original (sau decizia as. unic, dupa caz) cu contor de litere si spatii, doua formulare tipizate de la recom (cerere inregistrare ORC + declaratie model 2), in care mentionati toate ob. de activ. ce se vor desfasura la punctul respectiv (regasibile in actul constitutiv), act de spatiu (contr. de propr, inchiriere, comodat, etc...pt. spatiul respectiv), - un extras CF ( + acord vecini, daca este intr-un bloc; Adeverinta/Acord Asociatie de Propietari daca este cazul), taxa timbru (v-o calculeaza ei) + dosar plic...si ma rog, imputernicire daca nu sunteti adminul :)

Spor!


Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
Oarecum exacte informatiile, cu exceptia taxei de timbru care nu se mai plateste la registrul comertului de aproape doi ani...Taxa de inregistrare a punctului de lucru cu autorizarea aferenta costa in jur de 210 lei daca va intocmiti dvs. decizia/hotararea.Informatii complete aici: [ link extern ]
am deschis punctul de lucru acum vreo 2-3 luni...si am platit-o la Reg. Com.
o fi Clujul vreo exceptie ;):P
Daca ati platit o fi, pentru ca prin OUG 116/2009 s-a ,,abolit" aceasta taxa...
Art. 8
(1) Pe durata de aplicare a prevederilor prezentei ordonante de urgenta, Oficiul National al Registrului Comertului, prin oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, nu incaseaza taxa judiciara de timbru si, dupa caz, contravaloarea timbrului judiciar.
(2) Pe perioada mentionata la alin. (1) se folosesc formularele-tip aflate in uz la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl instanta CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna ziua, Care este valoarea taxei judiciare de timbru, pentru dizolvarea voluntara a unui SRL, cu un singur asociat? Cu stima, Ionita Florin (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)