avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROBLEMA JURIDICA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEMA JURIDICA

buna ziua,am si eu o mare problema,in urma cu 4 ani am avut eu si alte 4 colege de serviciu probleme cu angajatorul,in momentul in care am preluat gestiunea era o lipsa mare in in stoc iar dna directoare de atunci a promis ca se va rezolva totul pe parcurs,din pacate au fost doar vorbe.
la un moment dat patronul a aflat de lipsuri si ni le-a imputat noua facand si o plangere la politie,am fost chemate roate ptr declaratii de doua ori pana acum 2 ani am dus si documente justificative,inventarul pe care l-am prelaut (am fost inspirata sa fac o copie)dar de atunci nu mai stiu nimic,nu am primit nimic oficial,nici ca am fost vinovate nici ca nu am fost,si as vre sa stiu cum,si unde sa ma interesez daca dosarul sa solutionat si in favoarea cui.una din colege a fost la sectia unde am dat declaratiile si i sa spus ca firma si-a retras plangerea dar nu stim nimic concret.
in afara de asta nu mi-au dat nici cartea de munca de 4 ani si nu stiu cum sa o recuperez.
multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 13:22, 30 Iulie 2010
carnetul de munca de regula se tine la ITM,;face-ti o cerere si va fi restituit personal;
daca este tinut de catre firma- face-ti cerere de restituire la firma;
se ridica personal
daca nu vor sa vi-l elibereze,--actiune in instanta pe obligatia de a face;
privitor la plangere penala-adresa la politie sau va prezentati personal si cereti date despre dosar;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa in acte foarte mare dar faptic este 10% curiosul2012 curiosul2012 Buna ziua, Am o firma de 4 ani, din pacate contabila care sa ocupat nu si-a facut treaba in totalitate si nici eu, am stoc de marfa de ... (vezi toată discuția)
Garantiile gestionarului lau09 lau09 SItuatia mea este asa : am lucrat la o firma in domeniul vanzarilor pana in ianuarie. Firma a intrat in faliment si s-a numit un lichidator juridic printr-o ... (vezi toată discuția)
Imputare lipsuri gestiune user_001 user_001 Povestea mea incepe in felul urmator. Am lucrat la o firma de unde am fost disponibilizat in vara anului trecut in baza restructurarilor interne (punctul ... (vezi toată discuția)