buna ziua,as dori sa stiu care ar fi medoda cea mai sigura prin care parintii mei imi lasa un apartament si care nu poate fi atacata niciodata si care ar fi suma ce ar trebui achitata pentru trecerea apartamentului pe numele meu
va multumesc
domnule avocat am 69 de anisotia in viata 4copi majorii in cazul decesului sot sau sotie se poate scrie un act la notar in care sotul ramas in viata sa mosteneasca toata propietatea si cum se numeste actul
Notarul ate un tabel oficial cu preturile apartamentelor dintr-o anumita zona a localitatii si fixeaza pretul apartamentului pe care vrea sa vi-l dea printii dvs. in raport cu preturile din acest tabel, avand in vedere si starea in care se afla apartamentul (deteriorat, de exemplu). Ii veti spune notarului ca vreti pretul minim posibil pentru acest apartament si acesta va tine cont de dorinta dvs., dar nu poate scadea pretul sub pretul minim mentionat in tabelul lui. in raport de acest pret stabilit astfel se vor calcula toate celelalte taxe pe care trebuie sa le platiti. Va fi peste 1000 lei. Un apartament de 2 camere in Rahova poate fi 2000-3000 lei.