avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa imi recuperez sumele de bani datorate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa imi recuperez sumele de bani datorate de catre angajator?

am lucat la o firma de distributieprod alimentare si mai am de recuperat salariul fix de pe ultima luna precum si bonusurile de pe trei luni de zile.cum pot sa recuperez banii?ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:40, 31 Iulie 2010
Depuneti o sesizare la ITM si/sau deschideti o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante ... actiunea in instanta se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.
Incercati sa luati legatura cu ei inainte si sa le ziceti ca le faceti reclamatie, actiune. Poate se rezolva de vorba buna. Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
blueblue, utilizator
Sa notificati fostul angajator printr-o cerere scrisa trimisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire in care sa ii solicitati plata drepturilor salariale precum si contravaloarea bonurilor de masa.In cazul in care refuza sa vi le acorda il dati in judecata la tribunalul in raza unde aveti domiciliu, sectia litigii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare comisioane restante. laur_ufo laur_ufo Buna ziua! lucrez la o societate in domeniul vanzarilor.Nu am primit bonusurile din vanzari de mai multe luni.Am primit doar salariu stipulat in contract. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii cuveniti pe 2 luni si 2 saptamani de munca? poliee poliee mentionez ca atunci cand luam salariul nu semnam vreun stat de plata sau altceva. plata era facuta de catre patron. am lucrat la societatea respectiva cu ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu imi plateste drepturile salariale si bonusurile giulia82 giulia82 Buna ziua, am lucrat la o societate timp de 6 luni cu contract determinat ,cu o saptaman inainte sa imi expire contractul au venit la mine si mi-au dat o ... (vezi toată discuția)