elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Kheops03 
	    	Utilizator

Kheops03 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rebela_ikariam	                   

Buna ziua !
Detin in chirie un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte.
Fara a platii sau discuta cu vreo persoana juridica sau fizica ... (vezi toată discuția)
	                    rebela_ikariam	                   

Buna ziua !
Detin in chirie un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte.
Fara a platii sau discuta cu vreo persoana juridica sau fizica ... (vezi toată discuția)

Edu13	                   

Buna ziua. Acum 10 ani sora mea a cumparat un apartament la etajul 4, prevazut cu sarpanta construita de fostul proprietar impreuna cu vecinul de langa. Nu ... (vezi toată discuția)
	                    Edu13	                   

Buna ziua. Acum 10 ani sora mea a cumparat un apartament la etajul 4, prevazut cu sarpanta construita de fostul proprietar impreuna cu vecinul de langa. Nu ... (vezi toată discuția)

si_monna	                   

buna ziua! eu stau la etajul 1. vecinul de dedesubt si-a construit acum 15ani balconul mai mare decat este prevazut blocul. blocul este prevazut numai la ... (vezi toată discuția)
	                    si_monna	                   

buna ziua! eu stau la etajul 1. vecinul de dedesubt si-a construit acum 15ani balconul mai mare decat este prevazut blocul. blocul este prevazut numai la ... (vezi toată discuția)