Gabriel Trifu 
	    	Avocat

Gabriel Trifu 
	    	Avocat	    

santis 
	    	Utilizator

santis 
	    	Utilizator	    

puteti vinde haine ale unor firme celebre atata timp cat aveti documente care sa ateste autenticitatea lor. Veti fi sanctionat daca vindeti haine contrafacute (falsuri) care imita firme celebre .
Intrebarea trebuia postata pe forumul de proprietate industriala si drepturi de autor.X-(
~ final discuție ~
 cretzu194	                   

Buna ziua, 
Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. 
Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)
	                    cretzu194	                   

Buna ziua, 
Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. 
Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)

ramosim	                   

Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
	                    ramosim	                   

Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)

auramanoila	                   

buna seara!vreau sa deschid un outlet, cu haine de firma, noi, cu eticheta?ca sa pot vinde marcile respective am nevoie de certificat de conformitate sau ... (vezi toată discuția)
	                    auramanoila	                   

buna seara!vreau sa deschid un outlet, cu haine de firma, noi, cu eticheta?ca sa pot vinde marcile respective am nevoie de certificat de conformitate sau ... (vezi toată discuția)