avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosire imagine institutie publica
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosire imagine institutie publica

Buna ziua,

Vreau sa va intreb daca pot folosi o imagine cu o instituie publica (gen Casa Poporului) pe un website al unei firme?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:09, 1 August 2010
Depinde daca cineva se declara proprietarul acelei imagini in calitatea ei de "logo" sau daca chiar a inregistrat-o la OSIM.
Intrebarea este interesanta si ar fi bine sa ne spunti si noua continuarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu neinregistrat la osim, care sunt consecintele? Del126 Del126 Buna! Am doua domenii de internet inregistrat la ROTLD, sa le spunem [b]Exemplu-Locatie.ro[/b] si [b]ExemluLocatie.ro[/b] Domeniile sunt folosite, cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Logo firma ovi87 ovi87 Buna ziua As dori sa stiu daca firma mea poate folosi un logo creat de mine fara sa-l inregistrez sau trebuie neaparat sa-l inscriu la osim sau alta ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)