avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Logo firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Logo firma

Buna ziua
As dori sa stiu daca firma mea poate folosi un logo creat de mine fara sa-l inregistrez sau trebuie neaparat sa-l inscriu la osim sau alta institutie?
Cel mai recent răspuns: ovi87 , utilizator 17:49, 1 Septembrie 2012
Cu conditia sa nu existe similitudini cu alte logo-uri care sunt deja inregistrate, evident ca-l puteti folosi fara sa-l inregistrati. Mai rau este ca, daca aveti succes cu el in activitatea d-voastra sa nu vi-l fure altcineva si sa-l inregistreze el....
Multumesc mult de raspuns.Pe parcurs intentionez sa-l inregistrez la osim.Momentam eram interesat sa nu ma trezesc cu amenzi pentru utilizare marca neinregistrata sau ceva in genul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu neinregistrat la osim, care sunt consecintele? Del126 Del126 Buna! Am doua domenii de internet inregistrat la ROTLD, sa le spunem [b]Exemplu-Locatie.ro[/b] si [b]ExemluLocatie.ro[/b] Domeniile sunt folosite, cu mai mult ... (vezi toată discuția)
Proprietate industriala mihaijulien mihaijulien Doresc sa inregistrez un element figurativ (logo/sigla) la OSIM. Protectia asupra marcii se realizeaza doar pe domeniul de activitate pe care il desfasor sau ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata in sua este valabila si in eu -> ro? Educativ Educativ Buna ziua, Daca exista o marca inregistrata in SUA pe un anumit domeniu, este legal folosirea denumirii ei, in acelasi domeniu, dar cu insemne diferite in ... (vezi toată discuția)