avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj studenti

buna ziua.sunt proaspat licentiat la Facultatea de Constructii si Instalatii iasi si as avea si eu o intrebare. eu vreau sa imi continui studiile in continuare(master'ul) si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj si pe durata masterului?pot sa imi depun acuma dosarul pentru somaj tinand cont ca eu am terminat in iulie facultatea?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:29, 2 August 2010
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa depuneti actele la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la data absolvirii.
2. Legea 76/2002 (legea somajului) nu recunoaste (inca) masteratul ca forma de scolarizare obligatorie, deci puteti primi indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer in evidenta fara indemnizatie? damiangod damiangod Buna ziua Vreau sa stiu daca pot sa beneficiez ajutor de somaj. Povestea e urmatoarea : am terminat facultatea (licenta) anul trecut si de atunci pana acum ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj dianabalan dianabalan Buna ziua, Doresc sa-mi spuneti daca un student, Facultate de stat la zi, in an terminal, in iulie sustine examenul de licenta, poate benficia de ajutorul de ... (vezi toată discuția)