avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament internet

Am un abonament la internet de la orange si am vrut sa renunt la abonament pt ca nu am semnal bun iar raspunsul lor a fost
Stimate client,







În acest moment, proiectul de Modificare un legilor la îngrijire faceti referire Este intrat inca in vigoare Nu gasesc necesara promulgarea acestuia de catre Presedinte.

Avand in vedere solicitarea dumneavoastra de denuntare a contractului va aducem la cunostinta urmatoarele:



In data de 5/3/2010 s-a incheiat contractul de abonament pentru numarul 0741153163, contract valabil pentru o perioada minima contractuala de 24luni, deci pana in 5/3/2012.



Oferta de care beneficiati in baza acestui contract presupune respectarea unei perioade minime contractuale, conditie ce v-a fost adusa la cunostinta la data incheierii contractului si cu care ati fost de acord prin semnarea acestuia.



Avand in vedere faptul ca solicitati denuntarea contractului inainte de termen va aducem la cunostinta ca, in baza prevederilor contractuale sunteti obligat la plata de despagubiri egale cu valoarea abonamentului inmultita cu restul lunilor ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale.



Modificarile legislative invocate fac referire la despagubiri stabilite intr-o suma fixa si nu variabila asa cum se aplica in cazul contractelor Orange.



Prin perceperea acestor penalitati dreptul dumneavoastra la denuntare nu este restrans sau negat sub nicio forma insa in acelasi timp obligatiile contractuale legale asumate de dumneavoastra trebuie respectate.

Ce pot face eu acum?
multumesc

Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
carmencj, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:28, 3 August 2010
Daca ati beneficiat de pret promotional ori de vreun produs la pret redus sau gratuit, datorati despagubiri. Daca nu, nu le datorati nimic, iar plata pe care v-o cer ei este ilegala.
Reclamati-i la OPC. Apoi mai vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange adga adga Buna ziua, In Noiembrie 2017 am facut un contract cu Orange pe un abonament ME43 langa care am cumparat si un telefon Iphone 8, abonamentul fiind pe 24 ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange fara plata gale ciprian gale ciprian as vrea sa stiu daca pot rezilia contractul de la orange in baza noi legii fara sa le platesc nici un leu (vezi toată discuția)