Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

Popu, utilizator
 Popu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 rcujba	                   

In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta.
Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)
	                    rcujba	                   

In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta.
Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)

ufpuf	                   

Buna seara. va deranjez cu o intrebare. lucrez intr`o firma destul de prospera avand in vedere criza prin care trecem. acum un an cand m`am angajat eram 15 ... (vezi toată discuția)
	                    ufpuf	                   

Buna seara. va deranjez cu o intrebare. lucrez intr`o firma destul de prospera avand in vedere criza prin care trecem. acum un an cand m`am angajat eram 15 ... (vezi toată discuția)

radu_69	                   

Sunt PFA -resurse umane, am si calitatea de pensionar in sistemul public de pensii  si colaborez pe baza de contract de presatari servicii cu o institutie.
In ... (vezi toată discuția)
	                    radu_69	                   

Sunt PFA -resurse umane, am si calitatea de pensionar in sistemul public de pensii  si colaborez pe baza de contract de presatari servicii cu o institutie.
In ... (vezi toată discuția)