avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Si incercau sa mai faca economie (la pensia de mizerie)sa nu trebuiasca sa iasa in strada la cersit:(
:fight:Dar sa nu ne intristam, dragilor. Caci atatea lucruri bune se intamplau pe acel taram, incat povestea a rezistat pana in zilele noastre.Asadar :
Puricele sarea de sapte coti cu toate cele zece mii ocale de fier legate la picior, toti cateii aveau numai covrigi in coada, mierea albinelor curgea peste tot, izvoarele aveau doar apa vie, copacii erau mereu verzi, iar de se ivea vre un inamic era pe data anihilat de roiurile de tintari.
:giggle:Iar de indraznea vreunul din supusii regelui sa fie suparat, regele insusi trimitea de veste : Sa iasa bufonul ! Sa ne mai inveselim putin!
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Dar .... pentru ca exista un .... dar ... aceasta "oaza de fericire" avea sa fie tulburata de nemaintalnite si nemaivazute creaturi . Doua dintre acestea , numite una "Criza" iar cealalta "Tsunami solar" au trimis o scrisoare regelui prin care-si anuntau prezenta .........
Insusi regele a ramas ingandurat .......

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)