avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Iar bufonul iesea facea ciumbuslucuri si aleihapuri de crapau de ras supusii regelui, iar cei care aveau norocul sa scape adunau cu sacul multimea de galbeni aruncata la intimplare de luminatia sa.
:happy:Se intampla adesea, ca supusii sa primeasca chiar galeti goale. Si mare le era bucuria!Se bucurau ani la rand...aproape patru...
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
adrianmarin a scris:

Dar .... pentru ca exista un .... dar ... aceasta "oaza de fericire" avea sa fie tulburata de nemaintalnite si nemaivazute creaturi . Doua dintre acestea , numite una "Criza" iar cealalta "Tsunami solar" au trimis o scrisoare regelui prin care-si anuntau prezenta .........
Insusi regele a ramas ingandurat .......


Si Criza si Tsunami solar au patruns cu mare "trompa" :)) pe acest taram.
Nu de alta da erau minate de la spate de norul vulcanic, nelinistit de cita liniste, pace si voiebuna era pe acel tarim, Nemaivazutul si Nemaiauzitul.
Si atat de intins era taramul acela, incat incapeau in el toate lighioanele pamantului.
Ca erau folositoare, ca nu erau, ca erau de isprava, ca nu erau, va spun ca ele se intelegeau de minune, iar cand erau mai certate jucau ţonţoroiu si mai jucau si "dansul pinguinului" .
Si atata frunza verde era in tara aceea, incat multi taiau de zor frunza la caini.
Si atata iarba era in tara aceea incat mana dreapta a regelui o cosea.
Locuiau acolo, in buna pace, Aleodor imparat. Alice din Tara Minunilor, Alibaba si cei 40 de hoti, Batranica si Spiridusul, Boul si Vitelul.
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)