avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... buna - licente transport marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

buna - licente transport marfa

buna ..am nevoie de ajutor ma poate ajuta careva..deci pe mine ma interseaza sa bag actele pt obtinerea unei licente de transport marfa..si mia spus ca pt persoana desemnata imi trebuie decizie de numire pt persoana desemnata ,,cum o pot face sau ce inseamana ,,va rog ajutatima,,,a si sa intelegeeti poate e altfel eu sunt persoana desemnata si si administartor la firrma,,ms astept rasp urgent multumesc
Cel mai recent răspuns: POPESCU VICTOR , utilizator 13:37, 22 Septembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)
Decizii Julieta Julieta Buna dimineata si bine v-am gasit! Deoarece nu am mai facut niciodata o decizie de numire ptr. operator transport( in vederea obtinerii licentei ... (vezi toată discuția)
Infintare ii transport marfa. Gneagu Gneagu Buna ziua, Detin o duba sub 3,5 tone cu care mai fac transport marfa in jurul localitatii de domiciliu, am primit o oferta de la o firma in vederea ... (vezi toată discuția)