avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Munca part-time, online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Munca part-time, online

Diverse anunturi au invadat site-urile de anunturi online gratuite, e-mailurile noastre pentru un loc de munca part-time sau online. Multe sunt capcane, tepe, inselatorii. eu zic sa postam aici tepele online si part-time, promovate pe internet, pentru ca oamenii care cauta un venit suplimentar, sa nu pice in aceste plase.

De asemenea va rog sa postati si activitati de munca part-time, online, care sunt serioase si chiar platesc persoana care munceste.

Astept cu nerabdare comentariile, :luck:
Cel mai recent răspuns: coryna73 , utilizator 19:34, 16 August 2010
eu am unul, accesul este pe baza de invitatie, se complecteaza chestionare online,(dar asta depinde de cand se fac) nu mereu, esti doar anuntat pe mail.
daca strangi 1500 de puncte (nu conteaza perioada) primeste 150 lei in tichete cadou prin curier.
mai ai posibilitatea ca lunar sa inviti 40 de persoane, daca acestia isi fac cont si raspund si ei mai departe la chestionare primesti 35 de puncte tu.
practic 40 de invitati X 35 puncte = 1400 puncte. iti ramane ca in luna respectiva sa mai faci 100 puncte si ai luat 150 lei.

Nu se cer bani deloc, datele tale le dai doar cand iti primesti bonurile, in rest depinde de cat stai pe net, poti sa.ti faci mai multe conturi si sa ai grija de ele...

daca vrea cineva invitati da.ti un PM cu adresa de mail pe care vreti sa o primiti si va trimit
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters104800, utilizator
m-ar interesa mai multe informatii legate de aceasta activitate, eu caut ceva munca online pt ca am timp liber dupa ora 18 cand ajung acasa de la munca si cu net acasa chiar vreau sa scot un ban cinstit,
Este o varianta accesibila pentru a realiza venituri suplimentare. Ma intereseaza si pe mine. Va multumesc!
eu m-am inscris si acum astept sondajele, =D>
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
coryna73, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau sunt doar tzepe? leo_turbo_leo_88 leo_turbo_leo_88 Buna ma numesc szabo lorant gavril si sunt in cautarea unui loc de munca .si am cautat anunturi in ziare si pe net.la anunturile din ziare am trimis cv uri la ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare cu sau fara perioada studiilor de licenta ContSters366136 ContSters366136 Dacă am 40 de ani vechime în muncă și vârsta standard de pensionare(65) are sens să mai includ și anii de studii de licență? Mie mi se pare că pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilonul iii CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, cotizam pana astazi (data anuntului) lunar pentru pensia privata la BC* pilonul III. Din fericire nu cotizez de multa vreme doar din septembrie anul ... (vezi toată discuția)