avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Desfiintare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Desfiintare firma

In urma cu 8 ani sotul a avut un accident cu urmari neurologice grave.Are o firma pe care pe care nu a facut nici o tranzactie.Primim amenzi .Cum se poate desfiinta?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 19:11, 4 August 2010
O societate (firma) poate fi desfiintata prin lichidare voluntara.

Procedura de dizolvare / lichidare voluntara a unei firme, potrivit noilor modificari ce au intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie 2008, presupune depunerea la Registrul Comertului a doua dosare corespunzatoare celor doua etape ce trebuie parcurse: cea de dizolvare - lichidare si apoi cea de radiere si o scurtare apreciabila a timpului necesar desfiintarii firmei.

Sunt mai multe etape de urmat. De aceea va recomand sa va adresati ORCT-ului (Oficiul Registrului Comertului de pa langa Tribunalul) unde a fost infiintata firma. De acolo veti primi toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate total3r total3r sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)