avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare societate

sant unic asociat al unui srl fara datorii la stat iar din cauza varstei doresc inchiderea ei .va rog sa ma sfatuiti ce pasi trbuie sa urmez si cui ramane patrimoniu format din teren cladiri utilaje si marfa . va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 06:07, 5 August 2010
Puteti solicita desfiintata (inchiderea) firmei prin lichidare voluntara.

Este necesar sa va adresati ORCT-ului (Oficiul Registrului Comertului de pa langa Tribunalul) unde a fost infiintat SRL-ul deoarece trebuie sa urmati doua etape. Aceste etape presupun depunerea la Registrul Comertului a doua dosare: cea de dizolvare - lichidare si apoi cea de radiere.
Fiecare dosar trebuie sa contina mai multe documente, iar informatiile necesare le veti primi de la ORCT.
Patrimoniul srl-ului ramane la proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare firma nadum nadum In urma cu 8 ani sotul a avut un accident cu urmari neurologice grave.Are o firma pe care pe care nu a facut nici o tranzactie.Primim amenzi .Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Plec din tara. ce fac cu firma? mishums mishums Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care ... (vezi toată discuția)