avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitori

Buna ziua!
Imi puteti spune cum se imparte mostenirea(o casa) in situatia urmatoare?
[ link extern ]

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:56, 5 August 2010
Buna seara
Am si eu nevoie de ajutor
Dupa ce s-a facut succesiunea dupa un unchi, am afla ca mai exista un frate al acestuia care ar avea dreptul. Ce se face in cazul acesta?
buna ziua.
dvs nu aveti interesul sa intreprindeti ceva.
lasati-l pe fratele defunctului sa promoveze o actiune in acest sens...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt fiica sorei unchiului meu decedat in 2019. nu a avut copii ... Lylyca Lylyca Sunt fiica sorei unchiului meu decedat in 2019. Nu a avut copii iar sotia lui a decedat in 2020. In aceasta situatie cine mosteneste bunurile dobandite de ... (vezi toată discuția)
Mosteniri-cota fiecarui mostenitor gherasimmanu_VS gherasimmanu_VS buna ziua unchiul meu a decedat,ca mostenitori sunt fratele unchiului decedat si trei nepoti,un nepot este botezat de catre unchiul decedat. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Sotia supravietuitoare are dreptul sa ceara reconstiture drept de proprietate . mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com Buna seara ,va rog sa ma indrumati in urmatoarea speta. NECHIT SI MARIA VINEREANU Au lasat mostenire conf .declartie fiscala 1948 2200 ha munti Au avut 4 ... (vezi toată discuția)