avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie

buna ziua

in firma in care lucrez urmeaza sa se efectueze o disponibilizare colectiva, reorganizare a societatii. In urma acestei reorganizari, teoretic functia mea ar fi desfiintata, desi nu scrie niciunde exact denumirea acesteia. Mentionez ca denumirea acesteia este/era : sef birou facturare incasare nici un alt birou in subordine, s-a hotarat impartirea acestuia in doua birouri, respectiv facturare si incasare, de unde va rezulta o noua functie de conducere. Mie mi s-a propus una din cele doua functii de sef de compartiment, propriuzis o retrogradare. Intrebare: am voie sa nu accept? ce se poate intampla? Mentinez inca odata ca in planul de restructurare nu scrie nimic despre desfiintarea functiei mele (sef birou facturare incasare) doar de impartire a biroului. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Desfiintarea abuziva a unui compartiment vevex vevex Sunt intr-o situatie foarte delicata si din aceasta cauza am nevoie de niste sfaturi avizate. De ceva ani de zile conduc un compartiment, un serviciu, mai ... (vezi toată discuția)
Modificare organigrama - reorganizare birou ContSters374025 ContSters374025 Ocup un post de șef birou într-o institutie bugetara (NU suntem functionari publici). Am dat concurs pentru ocuparea postului in 2005, cu plan de ... (vezi toată discuția)
Post desfiintat adriana.karageorge adriana.karageorge Buna ziua! Am o rugaminte daca ma puteti ajuta: in cazul in care organigrama societatii are Directie Comerciala cu 3 compartimente: Marketing, Vanzari, ... (vezi toată discuția)