avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comert online - cum incasez ce vand in afara siteului?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comert online - cum incasez ce vand in afara siteului?

Buna ziua,

Activitatea mea principala e comert on line, dar am cod caen pentru a vinde si in afara siteului. Eu insa nu am casa de marcat, pentru ca nu aveam in intentie sa vand in afara. Acum insa trebuie sa inregistre ce am vandut prietenilor: bineinteles ca fac facturi pentru toate produsele. Dar cineva imi spusese ca trebuie sa fie facuta plata prin virament bancar. Pot face facturile si sa depun banii pe cont, sau trebuie neaparat ca fiecare sa imi faca virament corespunzator a ceea ce a cumparat? Multi nu au chef sa bata drumul pana la banca, sau nu sunt aici, asa ca e mai complicat.
Multumes pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: floreph , utilizator 20:54, 18 August 2010
Puteti incasa banii prin mandat postal, desi, solutia ideala ar fi casa de marcat.
deci nu este posibil sa pun eu banii direct pe contul firmei, chiar daca am facut factura pentru ei?
Orice comert catre persone fizice necesita casa de marcat.
LA Comertul on line incasati prin banca..
multumesc pentru raspuns
Puteti face foaie de varsamant la banca in numele clientului .Doar ca va prezentati dvs. Astfel, este evitata casa de marcat. Incasarea o veti avea prin banca.

Alte discuții în legătură

Cum se justifica banii predati? ... alina_f alina_f Buna ziua, O firma are activitate (prestari servicii) si in alta localitate fata de sediu, fara a avea punct de lucru (are luat in chirie un spatiu). Unul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat animis animis Buna ziua, imi trebuie casa de marcat daca vand produse catre persoane fizice iar acestea imi depun banii in cont pe baza de foaie de varsamant? multumesc. (vezi toată discuția)