la societatea unde lucrez se fectueaza concedieri, prin urmare eu si sotul meu am lucrat in aceiasi firma , el a fost disponibilizat in luna aprilie iar acum se fac din concedieri , cee ce ma intereseaza pe mine este daca se pot concedia in acelasi an ambii sori sau trebuie sa treaca o anumita peioada
Da, sotul a fost disponibilizat in februarie cand de fapt eu eram pusa pe lista de dispolibilizari dar am citit contractul cloectiv unic la niv national si acolo era specificat un articol cum ca in cazul in care masura de concediere ar afecta doi soti sa fie disponibilizat cel cu salar mai mic, in cazul nostru acela fiind sotul. Avand in vedere ca situatia este critica si se vor face iar concedieri m-am interesat sa vad daca este vreo portita pentru cazul nostru.
singura nisa prin care ati putea sa contestati decizia de concediere ar fi ca una din cele doua decizii de concediere sa aibe ca motiv faptul ca ambii sotii lucreaza in aceeasi institutie.
Concediere
Damiru
Am lusrat la CFR si in urma disponiobilizarii in preavizul de 20 de zile mi-a fost comunicat faptul ca trebuie sa stau 8 ore !
Nu exista o lista minima de ... (vezi toată discuția)