avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene pt o afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene pt o afacere

As dori sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile daca am o afacere cu un service auto si vreau sa o dezvolt
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 11:20, 7 August 2010
desigur,daca service-ul se afla in mediu urban , puteti accesa POR axa 4.3 -dezvoltarea microintreprinderilor , prin care se acorda ajutor nerambursabil in proportie de 100% din cheltuielile eligibile , dar nu mai mult de 200.000 euro.
mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual adilaslo adilaslo Buna ziua. Sunt medic de familie și spațiul în care îmi desfășor activitatea este cumpărat. Vă rog să-mi spuneți în ce ... (vezi toată discuția)