avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere tip pentru restituirea CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere tip pentru restituirea CASS

Buna ziua,

Sunt si eu angajator si acuma de la inceputul lunii august o angajata merge pe concediul prenatal si apoi lauzie,este primul caz la companiae.As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere tip a agentului economic catre CAS pentru restituirea sumelor.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iirina_19 , utilizator 12:13, 9 August 2010
Va multumesc.Atat as vrea sa va mai rog,ati putea sa-mi spuneti ce trebuie sa complectez,exact, aici,in cererea ce mi-ati dat-o,citez:
" reprezentand diferenta dintre suma indemnizatiilor cuvenite (tip indemnizatii):
• .............................................................................................................................................
• ............................................................................................................................................."
indicati o adresa de mail si va trimit un model complectat cu toate datele
diana_titea@yahoo.com

Va multumesc
" sarcina si lauzie"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire cerere recuperare concedii medicale fnuass DerGolem DerGolem Buna ziua! Se poate sa-mi spuneti va rog daca am intocmit bine cererea pentru recuperarea banilor de la FNUASS? Am urmatoarele date: Luna ianuarie - 4 ... (vezi toată discuția)
Model cerere kisanca kisanca buna seara, va rog daca exista un model tip de cerere pentru acordarea concediului prenatal care se depune la angajator de catre angajata cerand acest drept, ... (vezi toată discuția)