avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Buna. am o casa la tara si as dori sa stiu cam la ce pret ajung daca vreau sa o trec pe mine... multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters161824 , utilizator 23:28, 6 August 2010
Aveti o casa sau intentionati sa o dobanditi?
casa de fapt e a mamei mele,mostenite de la bunica! si acum as vrea sa o trec pe numele meu sa fiu cu toate in regula.mi-ati putea da un pret,asa informativ?
notarul va poate informa asupra pretului estimativ.
sau vreau sa ma lamuresc daca e suficient sa fac un contract de vanzare cumparare cu mama mea,la un notar....din acel moment casa este proprietatea mea,chiar daca inca nu e trecuta pe numele meu?
daca incheiati un contract de vanzare-cumparare in calitate de cumparator sigur ca va fi proprietatea dvs.

Alte discuții în legătură

Caz urgent:costuri enorme pentru contract vanz-cumparare?? tibi12 tibi12 Bunicul este proprietarul terenului si al casei in care locuiesc cu parintii si cu unchiul. Cum se va imparti proprietatea dupa decesul bunicului (bunica ... (vezi toată discuția)
Act de donare chiojdean chiojdean salutari tuturor problema mea este urmatoaoarea:acum cativa ani eram plecat din tara si nu puteam reveni decat dupa un anumit timp. i-mi doream sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate ContSters193525 ContSters193525 buna ziua ma confrunt cu urmatoarea situatie: dupa moartea bunicilor din partea tatei parintii mei au cumparat casa de la fratii tatalui (3 la numar) ... (vezi toată discuția)