avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

PANA ACUM O LUNA AM LUCRAT LA O COMPANIE PETROLIERA SI MI-AM DAT DEMISIA MAI MULT "OBILIGATA" DE SEF. A FOST O DEMISIE CU PREAVIZ. CARTEA DE MUNCA INCA NU AM LUAT-O DE LA FOSTUL LOC DE MUNCA. MOMENTAN M-AM ANGAJAT LA O ALTA COMPANIE PETROLIERA UNDE IAU MAI PUTINI BANI IN MANA DECAT LA PRIMA. AS VREA SA STIU DACA POT SA MA INTORC LA FOSTUL LOC DE MUNCA SI CUM??
Cel mai recent răspuns: ryana004 , utilizator 18:22, 21 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Aici nu e vorba de competenta,pur si simplu le pleaca oamenii in masa,iar cei noi care se angajeaza ,in scurt timp isi dau seama ca nu au ce cauta aici.Nu faci o scoala ca sa te trateze ei asa.Eu una mi-am respectat contractul,am rezistat 3 ani si ceva la ei.Acum vreau sa plec in alta parte,fara probleme,pentru ca nici eu nu le-am creat probleme timp de 3 ani.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta de la noul angajator a fost schimbată înainte de semnarea actelor. dețin dovezi în acest sens, mai pot recupera ce am pierdut? JannTodd JannTodd Buna ziua, Am avut o experienta neplacuta acum 2 ani si ceva cand m-am angajat in locul actual de munca. Am fost ofertat cu suma X pentru jobul pentru care ... (vezi toată discuția)
Doresc ca sa plec inainte de expirarea termenului de preaviz pirvu_mario pirvu_mario Buna ziua Sunt angajat la un Restaurant ca si Ospatar ,seful meu imi face zile grele si ma supune zilnic unor jigniri si acuze la adresa mea lam dat si la ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac, va rog, din suflet, ajutati-ma!! CristiVL CristiVL Va rog din suflet sa ma ajutati , am contract pe perioada DETERMINATA pe 2 luni mai am 15 zile pana imi expira ...si nu vreau sa ma mai duc deloc pt ca fiecare ... (vezi toată discuția)