avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un sfat , daca copilul vostru ar fi agresat verbal si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un sfat , daca copilul vostru ar fi agresat verbal si fizic pe strada, fara motiv ...

as dori sa cunosc mai multe pareri cu privire la acest subiect...mentionez ca copilul meu are 16 ani, sufera de maladia lobstein [boala oaselor de sticla] deci nu are nici o sansa din start sa se apere, iar agresorii au intre17-20 ani ...m-am gandit sa fac o reclamatie la politie, dar mi-e frica sa nu reactioneze mai rau ...va multumesc !
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 18:53, 8 August 2010
cu atat mai mult ca e bolnav copilul dvs ar fi bine sa faceti plangere la politie impotriva celor care l-au agresat.
Plangerea la politie ar trebui insotita de o cerere de protectie pt ca altfel plangerea poate avea efect de bumerang si va fi mai rau. Tinerii din ziua de astazi nu cunosc limita dintre gluma si seriozitate, sau nu vor s-o mai respecte. Iar in ce priveste interventia opiniei publice este o cauza pierduta.
va multumesc pentru raspuns, am cautat pe internet despre cererea de protectie, dar din pacate nu am gasit nimic, va rog, puteti da mai multe detalii despre asta [ conditiile de obtinere a protectiei ]...multumesc frumos ...
chiar si mie imi este frica de agresorii copilului, pt ca am vazut cum arata si ce atitudine au, unul din ei avea tatuaj pe mijlocul fruntii , sigur a facut puscarie...
Poate suna ciudat, extravagant sau… cine stie cum ceea ce voi scrie, dar incercarea moarte nu are (si este o chestiune probata in practica).

Banuiesc ca ii cunoasteti pe acei tineri – macar din vedere, si cam stiti pe unde se aduna…
Nu va temeti de ei. Nu va vor agresa daca va apropiati… Luati cu dv diagnosticul scris de medic, luati copilul de mana si mergeti la ei. Vor rade, vor vocifera s.a…. Nu ii “certati”, doar rugati-i sa va asculte si sa va inteleaga… Explicati-le ca baiatul dv are probleme grave oricum… Nu ar insemna ca va “umiliti” ci doar sa le dovediti ca dv credeti in bunatatea sufletului lor, in capacitatea lor de a intelege suferinta altora…
Tinerii pe care ii numim “rai”, si care au un comportament antisocial, in general nu au avut parte de dragoste, de intelegerea celor mai apropiati… Si cum nimeni nu se naste rau… Unul singur din “gasca” tot va intelege ceea ce doriti si de ce… Nu vor arata nici o clipa ca au priceput dar viitorul v-ar putea dovedi ca nu ati discutat degeaba cu ei…
Aratati-le ca aveti nevoie de ajutorul lor. S-ar putea sa fiti surprinsa de reactia lor. Daca ii amenintati cu plangere la politie nu veti rezolva mare lucru – ei vor sa se arate “teribilisti” si fara frica…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - ordin de restrictie iulian55 iulian55 Doresc să ştiu dacă pot obţine un ordin de interdicţie sau restricţie împotriva concubinului fostei mele soţii. Doresc ca acesta sa nu mai intre in ... (vezi toată discuția)
Plangere de agresiune cobzarualexandra cobzarualexandra intrebarea este:daca eu filmez o persoana(beata) care agreseaza fizic sau verbal si ameninta si injura sotia(sau pe mine),filmul poate fi luat ca o dovada la ... (vezi toată discuția)
Vreau un raspuns va rog, urgent - violenta in familie mcdnald mcdnald am 28ani am un baietel de 3luni lucrez la o covrigarie acum sunt in prenatal.concubinul meu cu care sunt de 12ani a fost pana acum 2 3 ani un baiat super cat ... (vezi toată discuția)