avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functie publica

intrebare : functionar public de conducere poate detine functia de asociat unic intr-o firma privata si administrator ? . stiu, nu.:) insa are raportul de serviciu suspendat pentru cresterea copilului. mai este incompatibilitate ? apoi.... firma ce o conduce are profil paza si protectie..... functia publica de conducere este de sef serviciu politie comunitara. :O =D>
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 09:17, 10 August 2010
o sa ramaneti surprins... poate detine si calitatea de functionar public si sa faca pe asociatul unic si administratorul unei firme.
care firma....de vreme ce nu face afaceri care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public potrivit fişei postului, poate sa fie orice. e discutabila chestiunea cu profilul firmei... dar, una e sa fii administrator, alta sa fii agent de paza in acea firma, nu? :)
si sotia detine functia de secretar al orasului...B-)
si ce? ;)
dan constantinescu a scris:
si sotia detine functia de secretar al orasului...B-)

Nu inteleg, ce legatura are sotia cu discutia deschisa de dvs.? Exista raporturi ierarhice directe, interzise de art. 95 din Legea nr. 161/2003, sau functionarul public se afla in conflict de interese?
Poate reveniti cu amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate cu functia publica, declaratii de avere si de interese incomplete ContSters134696 ContSters134696 Buna ziua, Sunt utilizator nou, asa ca, de la inceput, imi cer scuze daca intrebarile mele au mai fost puse sau daca pur si simplu fac ceva gresit... si va ... (vezi toată discuția)
Functionar public si srl parbo parbo Buna ziua. Fiind functionar public, pot fi in acelasi timp si asociat/asociat unic/administrator de SRL? Mentionez ca in functia publca activitatea se refera ... (vezi toată discuția)
Este conflict de interese? elenamarta elenamarta Un functionar public (director investitii la o primarie), este cf. declaratiei de avere si manager la o sociatate de constructii si imobiliare, deci acelasi ... (vezi toată discuția)