avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculari auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculari auto

sunt interesata de cumpararea unui cap autotractor second hand din germania.exista taxe vamale,taxa de prima inmatriculare,tva?dar in cazul unui leasing din austria pt.semiremorca ce taxe sunt de platit?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 18:39, 16 Noiembrie 2007
presupun ca ai nevoe sa le inmatriculezi ca sa le poti inscrie in patrimoniul unei SC? dak nu ar fi asta cazul atunci eu nici nu le-as inmatricula, sigur sunt taxe, depinde de categoria in care se inscriu, asemenea documentatie poti primi numai de la Politie. B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina consulara (de la ambasada) cerbra cerbra Buna ziua, Doresc sa achizitionez o masina second hand de la ambasada Germaniei din Austria. Masina are 2 ani si 30.000Km (valoare aprox. 27500 ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea tva la autovehicule sabinjidanu sabinjidanu Buna ziua as dori sa cumpar un autovehicul second hand fabricatie 2011 in leasing pe firma mea de la o firma care l-a cumparat in leasing si a dedus TVA-UL pt ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism din germania fara tva RazvanJAY RazvanJAY Buna ziua,vin cu o intrebare,as vrea sa achizitionez un autoturism din germania fara tva,am gasit o firma specializata in asta,la modul adica eu ma duc in ... (vezi toată discuția)