avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... In cat timp raspunde Baroul Bucuresti unei sesizari ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

In cat timp raspunde Baroul Bucuresti unei sesizari ?

In luna ianuarie a acestui an am depus o adresa la Baroul Bucuresti prin care am aratat ca am fost lezata in drepturile mele de un domn avocat, care incearca sa imi ia si bucatica mea de teren pe care am act de la primarie.
Nici pana in prezent nu am primit un raspuns de la Barou.
Am primit doar un tel care mi s-a parut ulterior dubios de la un asa zis avocat care imi cerea suplimentarea documentelor deja depuse pentru a mi se redacta un raspuns la cererea mea din ianuarie.
De buna credinta am depus si alte documente pe care la aveam in posesie, dar la fel nici un raspuns.
Oare am fost inselata si pe aceasta cale?Pretinsul domn avocat nu era de fapt avocat?
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 21:56, 9 August 2010
Daca stia de sesizarea dvs. sigur era avocat. Daca era avocatul impotriva caruia ati formulat sesizarea sau cel care instrumententeaza sesizarea..este greu de stabilit.
Daca vi s-au solicitat suplimetarea actelor inseamna ca vor sa va dea un raspuns intemeiat pe baza actelor depuse de dvs.
Normal in 30 de zile de la sesizare..., insa termenul poate fi prelungit la 60 de zile.../.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune flori2009 flori2009 As dori sa stiu, cu certitudine daca se poate, de ce cazul (sau dosarul) unei inselaciuni (dovedite prin documente) infaptuie de catre un avocat, zace la Barou ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asistenta unilaterar de catre sca, necomunicat anti77 anti77 Am avut un contract de asistenta pt 3 dosare (unul penal ca parte vatamata) la un SCA, dintre care unul am pierdut din cauza avocatului, asa ca am depus la ... (vezi toată discuția)
Obligatiile avocatului si drepturile clientului danutel9 danutel9 Am incheiat, cu un avocat un contract de redactare apel + reprezentare in Instanta . Onorariul a fost achitat in intregime, insa avocatul: ... (vezi toată discuția)