elena Dragomir 
	    	Consilier juridic

elena Dragomir 
	    	Consilier juridic	    

flori2009 
	    	Utilizator

flori2009 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 RaDracones	                   

Buna!
Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :).
Am nevoie de un sfat...
Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)
	                    RaDracones	                   

Buna!
Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :).
Am nevoie de un sfat...
Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)

Luminita-Sufletel	                   

Ce trebuie sa faca un avocat cand descopera ca a folosit un act fals intr-un dosar si prin acel dosar s-a cauzat un prejudiciu altei persoana ? Daca nu ia ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita-Sufletel	                   

Ce trebuie sa faca un avocat cand descopera ca a folosit un act fals intr-un dosar si prin acel dosar s-a cauzat un prejudiciu altei persoana ? Daca nu ia ... (vezi toată discuția)

stroe2010	                   

Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog, cum sa formulez o cerere de anulare / diminuare a onorariului stabilit intre client si avocat, daca acesta este ... (vezi toată discuția)
	                    stroe2010	                   

Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog, cum sa formulez o cerere de anulare / diminuare a onorariului stabilit intre client si avocat, daca acesta este ... (vezi toată discuția)