avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neplata amenzii contraventionale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neplata amenzii contraventionale

Am o amenda de 500 de RON in urma unei fapte prevazute in articolul 2 pct 1 din legea 61/1991R si sanctionata de art 3 alineatul 1, pct b din legea 61/1991R. As vrea sa stiu care ar fi urmarile daca nu as plati-o. Pe amenda scrie ca, in caz de neplata organele in drept vor proceda la executare silita, insa am 19 ani si nu am nici un bun pe numele meu. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 16:52, 10 August 2010
Multumesc. Intre timp, daca nu o sa platesc amenda, o sa se adauge ceva dobanzi, sau o sa se majoreze in vre-un fel suma?
Amenzile nu dau nastere la dobanzi sau penalitati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii o poate cere agentul constatator (politie) ? mada75lina mada75lina Art. 9. - (1) Prestarea unei activitati in folosul comunitatii poate fi stabilita numai prin lege si numai pe o durata ce nu poate depasi 300 de ore. (2) ... (vezi toată discuția)
Prescriptie! goldfish goldfish va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele: 1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)
Amenda= munca in folosul comunitatii cristinbuty cristinbuty Buna ziua, Problema care ma framanta pe mine acum este o amenda in valoare de 10.000 de lei, primita de sotul meu; este sofer transport public si a fost ... (vezi toată discuția)