avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am si eu o intrebare.daca baj dosarul de divort acum (aujust) la cat timp va fi prima infatisare si care e term care se acorda ptr impacare?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:03, 10 August 2010
depinde daca e vorba de bucuresti sau de provincie. in bucuresti primul termen se la doua-trei luni de la primirea cererii de divort.
buna ziua.
la intrebarea dvs. nu veti putea primi un raspuns cert, intrucat termenele de judecata care se acorda difera de la o instanta la alta.
depinde si de nr. de dosare aflate pe rolul judecatoriei in cauza.
termenul de impacare este de doua luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)
Durata divort ASilviu ASilviu Sunt casatorit de 8 ani si avem un baietel de 5 ani. De 2 ani nu mai exista comunicare in familie, nu mai avem o relatie, merg acas de dragul copilului. M-am ... (vezi toată discuția)
Daca reclamantul nu intra in sala de sedinta cauza se suspenda? gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna ziua. Daca reclamantul in cazul unui divort nu intra in sedinta la data primei infatisari deoarece parata s-a prezentat cu avocatul, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)