avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan in circuitul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan in circuitul agricol

Vreau sa cumpar un teren in Ilfov, si proprietarul mi-a sugerat sa scoatem terenul din circuitul agricolpentru ca taxele de vanzare sa fie mai mici. Intrebarea mea este daca este aceasta cerere ok, pentru ca eu nu inteleg cum poate fi un teren intravilan, care are un PUZ aprobat, in circuitul agricol? Nu prea stiu cum stau lucrurile cu vanzarea-cumpararea de terenuri, asa ca orice ajutor in acest sens mi-ar fi de folos. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters39151 , utilizator 12:48, 12 August 2010
un raspuns complet doar un notar va poate oferi.
Multumesc. Vroiam sa stiu daca este "incetatenita" aceasta procedura, sau daca cererea ascunde altceva.
da, asa vor cei mai multi din vanzatori.dar nu se ascunde ceva ilegal.
Am inteles. Deci nu ma pot trezi ca voi cumpara un teren pe care sa nu pot construi ulterior...
asta un expert in cadastru va poate lamuri.

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)