luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

petra.jo 
	    	Utilizator

petra.jo 
	    	Utilizator	    

luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

petra.jo 
	    	Utilizator

petra.jo 
	    	Utilizator	    

petra.jo 
	    	Utilizator

petra.jo 
	    	Utilizator	    

jus7m	                   

am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
	                    jus7m	                   

am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)

sperantagabi	                   

faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste  un avocat , in fata unui notar  ,   unde  i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)
	                    sperantagabi	                   

faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste  un avocat , in fata unui notar  ,   unde  i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)

Kati Ecaterina	                   

Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)
	                    Kati Ecaterina	                   

Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)