alina_cj 
	    	Utilizator

alina_cj 
	    	Utilizator	    

Primoris SRL 
	    	Consilier juridic

Primoris SRL 
	    	Consilier juridic	    

Primoris SRL, Consilier juridic
 Primoris SRL, Consilier juridic 	
			 Gabriel Iliescu 
	    	Consilier juridic

Gabriel Iliescu 
	    	Consilier juridic	    

ncris78	                   

Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)
	                    ncris78	                   

Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)

chinook	                   

Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)
	                    chinook	                   

Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)

Constantin Brancoveanu	                   

Un SRL cu 2 asociati persoane juridice a depus deja la ORC, la inceputul lui 2020, declaratie autentica privind beneficiarul real.
Declaratia anuala ce forma ... (vezi toată discuția)
	                    Constantin Brancoveanu	                   

Un SRL cu 2 asociati persoane juridice a depus deja la ORC, la inceputul lui 2020, declaratie autentica privind beneficiarul real.
Declaratia anuala ce forma ... (vezi toată discuția)