avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie beneficiar real
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie beneficiar real

Un SRL cu 2 asociati persoane juridice a depus deja la ORC, la inceputul lui 2020, declaratie autentica privind beneficiarul real.
Declaratia anuala ce forma trebuie sa imbrace/ce trebuie sa contina/ce formulare ORC trebuie utilizate?
multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Conform informațiilor de pe site-ul ONRC:
Declarația privind beneficiarul real al persoanei juridice se poate da în faţa reprezentantului oficiului registrului comerţului sau se poate depune în formă autentică, personal sau prin reprezentant;
Formularele se distribuie la sediul ORC sau pot fi descărcate de pe portalul ONRC, secțiunea "Formulare offline RBR (Registrul Beneficiarilor Reali) ori de pe site-ul www.onrc.ro, sectiunea lnformatii de interes public, subsectiunea Formulare tip, Rubrica Formulare Beneficiari Reali.
Dacă o dați la notar, declaratia trebuie sa îmbrace aceeași forma ca și cea depusa în 2020, dar cu siguranță va ști notarul ce sa treacă în ea.
Dacă o dati în fata ONRC, au ei formulare standard.
Atașez și link - ul:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire srl DanyD DanyD Care sunt pasii ptr. constituirea unui srl? :coffee: (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma argava argava Buna ziua, Am o firma fara activitate. Inca nu am bani sa o pot lichida, dar vreau sa o suspend ( daca nu ma insel, limita 3 ani ) sa nu mai depun ... (vezi toată discuția)