avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... relicentiere spiru haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

relicentiere spiru haret

buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de a aparea OG 10/2009) dar nu am diploma de licenta , este corect sa mai sustin inca odata licenta sau cum pot sa obtin diploma de licenta .Mentionez ca in data de 12.07.2010 am facut cerere pt eliberare diploma la urgenta si este aprobata si am si nr inregistrare si acum imi spun ca mai trebuie sa sustin licenta cum este corect sa procedez ....sa imi fac cerere pt sustinere s-au nu va multumesc !!!!!!!
Cel mai recent răspuns: bibipui , utilizator 21:16, 23 August 2010
Daca ati fost indus in eroare se pot cere daune morale si materiale de la universitate.Depinde de dovezi...
Si cu neconstitutionalitatea prevederilor legale ar trebui analizata situatia...
dl_costas a scris:

Va trebui sa mai sustii odata examenul de licenta ca sa-ti fie diploma recunoscuta, chiar daca iti era eliberata tot nu era valabila;
E rau ca nu v-ati interesat atunci cand v-ati inscris daca facultatea este sau nu acreditata.
mi-ar placea sa vad pe forum o parere obiectiva .
este sau constitutionala sau nu legea.
nu pot spune ca sunt de acord cu Spiru Haret(facultatea) dar cunosc atatea persoane care au studiat la facultatile de stat si nu au invatat nimic.
domnule avocat, va rog ,daca se poate,o parere obiectiva!
va multumesc !
Adresati-va instantei de judecata.Daca ati urmarit ultimele informatii ,o absolventa de la Spiru Haret aflata in aceeasi situatie a castigat un asemenea proces,dupa ce M.E. a decis in urma cu doi ani ca nu mai poate lucra ca profesoara ( promovase examen de titularizare)deoarece terminase aceasta universitate,insa nu ii recunosteau diploma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
andymaurul, utilizator
Ridic urmatoarea problema:

Am absolvit cu licenta in 2008 la ID Univ Spiru Haret (am diploma) , insa eu m-am inmatriculat la Univ Spru Haret in anul II de studiu (m-am transferat de la o universitate de stat acrediatata unde am facut anul I).
La art 3 din Ordonanta nr.10/2009 se spune: "Studentii ciclului universitar de licenta inmatriculati in anul I in perioada 2005-2008 la specializari/programe de studii organizate la forma de invatamant la distanta au dreptul de a-si continua studiile la specializari/programe de studii autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate potrivit unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului educatiei, cercetarii si inovarii, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. "

Intrebare:
Daca ordonanta se refera strict la cei inmatriculati in anul I (eu m-am inmatriculat in anul II) mai trebuie sa dau relicentierea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere diploma natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, prin prezenta adresa va rog sa imi comunicati pe cat este posibil urmatoarele : 1.In anul 2009 am terminat la Fac. de Management Brasov - ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)