avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxele locale neachitate pot fi prescrise?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxele locale neachitate pot fi prescrise?

Am vandut un mijloc de transport in 1999 numai cu chit.de mana.Cumparatorul si-a luat angajamentul ca va achita impozit in locul meu.Intre timp mi-am schimbat domiciliul si am uitat sa verific daca a mai platit conform angajamentului verbal. In iunie 2010 primeste instiintare tatal meu ca voi fi executat pentru neachitarea impozitului la mijlocul meu de transport din 2002si pana in 2010.(eu inainte locuiam la adresa tatalui).Am fost la politie sa radiez masina dar este radiata din oficiu in 2007 ).stiam ca daca nu primesti somatie de plata datoria mai veche de 5 ani se prescrie,mai este valabil?este corect ca datoria a fost prinsa la rolul tatalui meu?tatal meu a platit an de an impozitul chiar primea si bonificatia de plata pana la 31 martie dar pana acum nu a fost instiintat nici el de datoria mea.

Alte discuții în legătură

Impozit autoturism radiat atlantiana atlantiana Am avut o masina cu numar vechi de inmatriculare, pe care am vandut-o pentru piese in 2000. Masina nu a mai fost reinmatriculata. Conform art.6 din Legea ... (vezi toată discuția)
Impozit pt mijloc de transport-persoana decedata ContSters280284 ContSters280284 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat acum 4 ani. In primele luni dupa deces am dezbatut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)