avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu srl la cabinet de avocatura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu srl la cabinet de avocatura

Buna ziua,
doresc gazduire sediu social al societatii la un cabinet de avocatura pentru o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire. Care ar fi tariful acestui serviciu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 13:29, 12 August 2010
Sediul materiei - Statutul profesiei de avocat
Stabilirea temporara a sediului unor societati comerciale la sediul profesional al avocatului presupune utilizarea sediul profesional al avocatului pentru scopul limitat al constituirii legale si autorizarii functionarii societatii comerciale sau, dupa caz, pentru mutarea sediului ori pentru stabilirea unui sediu secundar al societatii in cauza.
In vederea stabilirii temporare a sediului societatii comerciale in cauza, avocatul va intocmi si semna cu reprezentantul societatii un contract separat de asistenta juridica avand acest obiect.
Perioada pentru care sediul societatii in cauza este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depasi 1 an iar dovada sediului se face cu contractul de asistenta juridica.
Nu exista un tarif prestabilit pentru acest serviciu. Tariful se va negocia intre parti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu temporar la cabinet av. Romeo Babias Romeo Babias Contractul de asistenta juridica incheiat in vederea stabilirii temporare a sediului societatii comerciale la cabinet Av., poate fi prelungit pentru o alta ... (vezi toată discuția)
Sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, In momentul in care am infiintat SRL-ul pentru sediul social am ales sa inchei un contract de asistenta juridica pe o perioada de un an cu un ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)