avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura de date roaming
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura de date roaming

Am un abonament pe firma pentru mai multe numere, cu unul dintre ele am fost in UK si Grecia luna trecuta.

Factura a sosit luna aceasta aprox 4000lei, din care 600 euro roaming de date.

Cam la jumatatea lunii roamingul de date mi-a fost intrerupt la 50 de euro (eram la Londra), apoi am fost in concediu in Grecia unde am cerut ridicarea restrictiei de date.

Factura detaliata contine 96 Euro roaming de date cu UK desi la 50 mi-a fost taiat accesul.

La fel cu Grecia. Am primit mesaj ca am atins 50 de euro si apoi peste 2 zile ca am atins 200 de euro, perioada in care am facut trafic aprox 27Mb.

Stie cineva care sunt reglementarile exacte in vigoare (cele impuse de UE) si care este tariful pe MB la Vodafone caci desi pe site scrie 2euro+TVA am fost facturat cumva random intre 4 si 6 Euro per Mb.

Multumesc,
Cristi Radulescu

Alte discuții în legătură

Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)