avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces castigat definitiv, dar compania nu imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces castigat definitiv, dar compania nu imi plateste toate drepturile salariale...

Buna ziua

Am castigat un proces cu angajatorul si mi-au platit o mare parte din restantele salariale. Problema e ca nu mi-au platit concediul si nici bonurile de masa pe toata perioada... Au considerat ca am avut parte de concediu si mi-au transmis ca bonurile au decis sa nu mi le mai dea...!? Nu ar trebui sa plateasca zilele ca si cum le-as fi lucrat (in afara de sarbatorile legale)? Pot ei considera ca am fost in concediu? Au dreptul sa nu mai imi dea bonurile, daca le aveam in momentul disponibilizarii?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cbrescan , utilizator 17:11, 12 August 2010
Buna ziua,

Cititi cu atentie dispozitivul hotararii ca sa va raspundeti la intrebare.
Daca aveti un titlu executor emis, puteti sa va adresati unui executor judecatoresc pentru a dobandi drepturile obtinute prin instanta.
Cititi cu atentie dispozitivul hotararii.
Partea finala a hotararii unde zice ca instanta dispune: .................. .
Daca vi se pare ca au scapat ceva de acolo in sensul ca instanta a acordat si ei nu au platit mergeti la un executor judecatoresc.
Multumesc!
Dar pot ei sa ma plateasca ca si cum as fi fost in concediu in luna August (asa au facut...)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte drepturi banesti? justice123 justice123 Firma care a pierdut procesul cu mina isi calculeaza salariul restant fara sa includa perioada de suspendare cu care a inceput concedierea, si pentru care n-am ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale prescrise sau nu ? fbogdan fbogdan Va rog ajutati-ma! Mi-am dat demisia incepand cu 26.02.2008. Decizia de desfacere a contr.de munca e in 28.02.2008. Nu mi-au platit salariul prin card iar la ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere grecu cristian grecu cristian bonurile de masa,primele ocazionale intra la calculul pensiei de intretinere? pensia de intretinere poate fi platita personal la posta? in prezent o trimite ... (vezi toată discuția)