avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protectia marcilor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protectia marcilor

Buna ziua.

Doresc sa realizez o revista online cu subiecte referitoare la antreprenoriat. Atat numele revistei, cat si al domeniului sunt: Antreprenor24.ro (momentan nu exista continut online).
Am observat ca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci exista inregistrat cuvantul:
"Antreprenor", "Antreprenor.ro" si o marca vizuala pentru acest cuvant.

Intrebarea mea este daca folosind numele Antreprenor24.ro incalc drepturile celor care au inregistrat marca "Antreprenor".

Astept cu interes raspunsul dvs.
Va multumesc.
Andrei
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:44, 13 August 2010
Cel mai pertinent raspuns vi-l pot da cei de la OSIM.
Vezi si jurisprudenta la
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista Iael Iael Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ? Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea unei marci comerciale cãreia i se opune o marca internaționala de prestigiu - solutii? AnneMary74 AnneMary74 Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra, cu rugamintea de a-mi da un sfat, urmatoarea problema: Acum cativa ani, o editura de presa a realizat o revista B2B ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala marca verbala chrisv chrisv Buna ziua, avem un brand inregistrat(marca verbala pe clasa 9 si 35 )cu succes la OSIM si cu protectie din data de 15.01.2018. Joi 28.11.2019 am fost ... (vezi toată discuția)