avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antene GSM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antene GSM

Suntem o asociatie de proprietari constituita din doua blocuri(la distanta de 10cm unul de celalalt), pe unul din blocuri este montata o antena GSM pentru care asociatia incaseaza o chirie lunara.As vrea sa stiu cine beneficiaza de aceste fonduri asociatia sau numai blocul pe care este montata antena respectiva?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:34, 15 August 2010
Asociatia.
presedintele asociatiei foloseste banii proveniti din chirie numai pentru blocul pe care este amplasata antena (el si comitetul locuiesc in acel bloc:( ) de aici nedumerirea mea .Am fost chemati la adunarea generala pentru a vota ca suntem de acord ca banii sa fie folositi pentru izolarea termica a blocului respectiv. Eu aseara am aflat de aceasta situatie si de aceea sunt asa nedumerita. Suntem asociati numai la rau sau si al bine?
Se pare ca numai atunci cand trebuie sa dati bani sunteti o asociatie...cand e de luat bani, atunci sunt blocuri separate....:) Vorbiti cu vecinii Dv. si puneti problema. Daca cei din comitet s presedintele se simt lasati in pace isi vor face de cap, daca ii incoltiti s-ar putea sa-si vina-n fire!
Pe terasa blocului meu functioneaza o asemenea antena, insa nu se pune problema sa amestecam blocurile pentru ca acesta are o singura scara P+10, iar blocul urmator este amplasat la cca. 40m distanta.
Ce nu inteleg eu:
- daca distanta este de doar 10 cm, inseamna ca practic cele doua blocuri sunt lipite unul de altul, insa ca si organizare in cadrul asociatiei sunteti la un loc sau separat, adica pe scari?
- in momentul in care firma de GSM a solicitat asociatiei montarea antenei si asociatia a acceptat, pe tabelul cu semnaturi ati fost consultati si scara dvs?
- este necesar sa vedeti dosarul (sunt destule documente de vazut acolo, iar tabelul cu semnaturile ocupa un loc f. important - basca faptul ca in astfel de cazuri semnaturile "pentru" ale proprietarilor de la ultimul nivel sunt obligatorii - astfel firma nu poate incheia contractul cu as. prop);
- in aceste conditii contractul este incheiat de catre as. prop. in numele proprietarilor unei scari sau a ambelor scari?
- functie de aceste raspunsuri, mergeti mai departe cu discutia...
...............................
Cum va spuneam, la noi, desi contractul este incheiat cu as. loc., dar incheiat in numele prop. de la blocul nostru, asa ca asociatia cu celeleate 14 blocuri nici nu sunt "afectati", dar nici nu primesc nimic in schimb - nefiind discutii pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena gsm andradaa andradaa Buna ziua. In cadrul unei asociatii , pe terasa blocului s-a montat o antena GSM, propriatarul platind asociatiei o chirie. Ce acte trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Pretentii intre asociatiile de proprietari ContSters58959 ContSters58959 in prima faza o singura asociatie de prop. pentru un bloc cu 2 scari care inchiriaza o supraf pe plefonul blocului respectiv pe scara 1 pentru o antena GSM, ... (vezi toată discuția)
Contract antena telefonie mobila geneva geneva Bloc de locuinte, cu 4 scari, incheie contract cu firma de telef. mobila pt plata de chirie in urma amplasarii antenei pe bloc, in dreptul unei scari. In acest ... (vezi toată discuția)