avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Am plecat de acasa cu cei 4 copii minori, am divortat, el a ramas in locuinta. As dori sa ma informati daca el poate sa ajunga unic proprietar, cu toate ca in contract sunt trecuta si eu si mama mea; mentionez ca nu am cerut evacuare sau partajul bunurilor, doar copiii, care sunt cu mine( in tot acest timp nu a contribuit cu pensie alimentara). Va multumesc daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: lilyan , utilizator 19:24, 23 August 2010
Va multumesc si dv. pentru raspuns; are stbilita prin hotarare judecatoreasca pensie de intretinere, dar nu a contribuit cu nimic, nici nu vine sa vada copiii, doar se lauda ca am plecat de acasa si pe motivul acesta dupa 5 ani va deveni unic proprietar al casei.
Multumesc pentru raspuns, am divortat deja, nu am cerut nici partaj, nici evacuare, chiar daca el a ramas in casa, iar eu stau in chirie cu copiii. Mi-e greu, intr-adevar, dar macar imi cresc copiii in liniste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul Cum se deruleaza partajul, daca divortul a fost pronuntat de 3 ani, in lipsa,el fiind plecat din tara.A fost dat la abandon de familie,iar in momentul ... (vezi toată discuția)
Mama cu 4 copii din 2 casatorii Ema10 Ema10 Buna ziua, Am cateva intrebari legate e o situatie un pic mai complicata. Mama a 4 copii (2 dintr-o casatorie urmata de divort si obtinerea unui apartament ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)