avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... FURT INTRE SOTI = TERMEN DEPUNERE PLINGERE,,PRESCRIPTIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

FURT INTRE SOTI = TERMEN DEPUNERE PLINGERE,,PRESCRIPTIE

Pot depune plingere la Parchet pt furt intre soti = furt efectuat acum
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
ContSters154030, utilizator
nu ati inteles..nu furtul in sine se prescrie in 2 luni, ci cel de a te plange ca ai fost furat. cum ar fi sa nu va gasiti masina in fata casei si sa reclamati peste niste ani?
pt furt nu-i mai puteti face plangere, dar partaj ati facut? la data divortului banii existau , ziceti ca aveti dovezi asupra sumei... cred ca puteti include suma in masa partajabila.
Infractiunea de furt intre soti nu este prescrisa, insa, neintroducerea , in termen de 2 luni de la savarsire faptei, a plangerii penale prealabile, conduce la imposibilitatea de a fi pusa in miscare actiunea penala (actul de sesizare fiind tardiv introdus ).
Am inteles dar
Ultima modificare: Duminică, 22 August 2010
ContSters154030, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti brucsy brucsy BUna ziua, Sotia mi-a bagat la amanet cca 50 g Au fara acordul meu, inclusiv inelul de logodna. Problema este ca nu am acte pe el. Aurul il primisem de la ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti eugen_dana eugen_dana In luna martie anul acesta a devenit definitiva sentinta de divort intre mine si fosta sotie. In luna ianuarie a acestui an, fosta sotie a inaintat si actiune ... (vezi toată discuția)
Furt! GueRa GueRa In cazul in care nu am depus plangere penala pentru furt in termenul prevazut de lege, respectiv 2 luni, am vreo alta optiune? (vezi toată discuția)