ma tot uit si citesc de cateva zile formul asta dedicat magistratilor si am observat toate trairile prin care treceti invatat , admitere , rezultate, repartitie .
dar am ramas asa cu o nelamurire ptr ce faceti lucrul acesta ?
ptr statutul in societate ,ptr bani ?
salariul este destul de mic comparativ cu efortul depus si atunci ma duce cu gandul cand vad atata disperare ca de fapt oare ma insel eu, majoritatea sunteti cu gandul la ,,cascavalul'' ce va urma ?
de unde atata disperare ?
domnilor judecatori sau procurori , atunci cand ajungeti pe aceste functii inalte v-as ruga sa nu uitati de unde ati plecat si sper ca odata ajunsi acolo sa faceti ceva si ptr noi prostimea , VINOVATI de dezastrul in care am ajuns acum ca tara , sunt colegi dvs magistrati
daca macar 1- 2 procurori adevarati am fi avut sau judecatorii poate nu reuseau sa fure tot din aceasta tara si am fii avut cu toti de castigat
sper ca macar dvs cei care ati intrat de curand sau veti intra sa schimbati ceva in aceasta tara si SPER din tot sufletul ca visul dvs de a ajunge magistratii este acela de dreptate si nu de capatuiala
ganditi-va cati oameni sufera din cauza colegilor dvs care daca si ar fii facut macar 10 % treaba multi nu ar suferi acum
poate cu limbajul meu de lemn am suparat pe cineva , dar indemnul meu nu este altceva de cat sa va respectati ca oameni , ca statut in societate si sa va ganditi ca nu nr de camere de la vila sau masina 4X4 este singurul scop in viata
daca toti cei ca tine, care se intorc de la munca isi iau o bere si trag o injuratura spre nevasta/copii/politicienii de la TV, ar pune mana sa faca ceva util, cum ar fi munca, in loc sa piarda vremea acuzand gratuit pe altii si criticand, tara asta ar fi fost departe.
Hai sa stam toti la TV , sa-i injuram pe cei care stau si invata/muncesc pt. ca sunt niste nemernici care sigur vor sa profite de oamenii cinstiti ca tine.
eu nu am acuzat pe nimeni de nimik , am spus doar ca sta in puterea lor sa schimbe ceva si ca ar fi pacat de atata munca (invatat) doar ptr niste foloase materiale si da din punctul meu de vedere corpul magistratilor este vinovat de jaful din romania ,ei sunt a 3-a putere in stat iar menirea lor nu este alta decat de a veghea la respectartea legilor , cum si au facut treaba pana acum se vede ...
ptr mine personal nu pot decat sa-i multumesc lui D-zeu ca existati , multumesc ptr
judecatori ca pot cumpara dreptatea chiar atunci cand nu o am , multumesc ptr medici care ptr cativa banuti ar fi in stare sa-mi dea sanatate de la ei , multumesc ptr profesori care imi dau note mari la copiii chiar daca nu merita
si as putea continua inca cateva pagini cu multumiri
dar intr-o tara normala , eu nu as putea sa le multumesc fiindca ei magistrati ar trebui sa ne faca colegi de celula si pe medic , inspector etc si pe mine
da , domnilor exista oameni care rad de munca dvs ,de chinurile prin care treceti ptr a ajunge acolo la cascaval si ei va pot cumpara ptr niste lucruri trecatoare in viata , in loc sa aveti demnitate
ptr cei cinstiti , acest mesaj nu are cum sa-i deranjeze , probabil si ei gandesc la fel ca mine
ptr @aduntescu cine iti spune de la inceput ca stie ca greseste , ar fi trebuit la asa o pregatire pe care o aveti sa sesizati acest lucru(omul stie ca greseste) iar cand cineva iti spune ca are si motive intemeiate ar trebui sa-l credeti pe cuvant ( eu nu am invatat niciodata limba romana , de aici si exprimarea mea in scris mai grea) . doar atat va spun ca am probabil la fel de multi ani de studiu ca si dvs
(dar nu in romania)
Am un sfat prietenesc, amical sau cum vrei sa il iei:
Lasa-ne in perioada asta cu criticile si cu toate cele.
Ma refer sa lasi in pace pe cei care sunt aspiranti la profesia de magistrat
Se apropie (in sensul ca va fi extrem de curand) un examen teribil de admitere si, crede-ma, nervii tuturora sunt intinsi la maxim
Nu vei avea raspunsuri pline de gratie, te asigur
Stii cum e examenul asta? Si pe canicula asta?
Hai sa-ti povestesc eu. In 4 ore cat dureaza examenul trebuie sa dai totul din tine, dupa ce ai invatat mii de pagini, adica materia din 4 ani de facultate.
Ai citit bine? 4 ANI DE FACULTATE.
Nu stiu ce studii ai, nu ma priveste, nu stiu cat ai invatat
Dar daca unii sunt in stare sa citeasca mii de pagini pentru un examen de 4 ore, inseamna ca oamenii aia vor ceva.
Lasa-ne cu ~cascavalul ~ tau ca nu ne e gandul la asa ceva
Si daca incerci sa continui tot asa vei primi raspunsuri tot mai ~linistite~
Daca tot spui ca ai studii, nu stii cum era inainte de examene?
Hai, asculta sfatul, si lasa-ne
Daca vrei, deschide subiectul asta prin decembrie, ianuarie asa......
"ar trebui" sa te credem pe cuvant zici ? ii fi vreun Guru fara "turma" si ne ai gasit pe noi sa ne dojenesti si povatuiesti ?
Fa cale-ntoarsa de unde ai venit sau ramai acolo (care varianta o fi),in tarisoara ta perfecta ... LASA-NEEEEE LASA-NEEEE
take it easy people , sfat de la batrani ... in spatele calului si in fata prostului sa nu stai , sa nu se inteleaga ca incerc sa jgnesc pe cineva vreau doar sa spun ca unele lucruri sunt o pierdere de timp si timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem , un exemplu sunt discutiile in contradictoriu care nu au ca punct de plecare o argumetare logica si subiectul acesta nu va putea fi disecat logic in secolul acesta .
si in legatura cu poporul care sufera la mana nu stiu cui politicienii , judecatori si alte categori blamate sunt mult prea buni pt ceea ce merita populatia tarisoarei noastre . asa popor popor asa conducatori asa tara . pt detalii vezi procentajul de la vot , vezi audienta la tv cand vorbesc cei blamati (oare cati romani nu l-au ascultat niciodata pe becali ? pt ca dupa 1 minut e suficient sa iti dai seama ca trebuie sa privesti altceva ... ) , nimeni nu s-a ales singur .