avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... magistratii
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

magistratii

ma tot uit si citesc de cateva zile formul asta dedicat magistratilor si am observat toate trairile prin care treceti invatat , admitere , rezultate, repartitie .
dar am ramas asa cu o nelamurire ptr ce faceti lucrul acesta ?

ptr statutul in societate ,ptr bani ?

salariul este destul de mic comparativ cu efortul depus si atunci ma duce cu gandul cand vad atata disperare ca de fapt oare ma insel eu, majoritatea sunteti cu gandul la ,,cascavalul'' ce va urma ?

de unde atata disperare ?

domnilor judecatori sau procurori , atunci cand ajungeti pe aceste functii inalte v-as ruga sa nu uitati de unde ati plecat si sper ca odata ajunsi acolo sa faceti ceva si ptr noi prostimea , VINOVATI de dezastrul in care am ajuns acum ca tara , sunt colegi dvs magistrati

daca macar 1- 2 procurori adevarati am fi avut sau judecatorii poate nu reuseau sa fure tot din aceasta tara si am fii avut cu toti de castigat

sper ca macar dvs cei care ati intrat de curand sau veti intra sa schimbati ceva in aceasta tara si SPER din tot sufletul ca visul dvs de a ajunge magistratii este acela de dreptate si nu de capatuiala

ganditi-va cati oameni sufera din cauza colegilor dvs care daca si ar fii facut macar 10 % treaba multi nu ar suferi acum

poate cu limbajul meu de lemn am suparat pe cineva , dar indemnul meu nu este altceva de cat sa va respectati ca oameni , ca statut in societate si sa va ganditi ca nu nr de camere de la vila sau masina 4X4 este singurul scop in viata
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2010
iubaretul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters119945 , utilizator 19:07, 16 August 2010
Stimate domn, vorbele fara dovezi sunt cel mai usor de aruncat spre o persoana ori spre o categorie sociala. Toata lumea acuza, toata lumea arata cu degetul, insa nimeni nu dovedeste nimic. Nu vreau sa apar sistemul, nu este un sistem in totalitate corupt, dar are partea sa de coruptie, iar cei care ajung sa realizeze astfel de activitati profitand de pozitia pe care o au nu o fac intotdeauna pentru bani, sunt si alte interese, presiuni, amenintari chiar. Va asigur ca in justitia din tara noastra sunt persoane care profeseaza ca judecator/procuror din placere, din dorinta de a contribui cu ceva in societate, din dorinta de a imparti dreptatea, de a stabili un echilibru in societate. In cadrul unui proces, de orice natura ar fi el, nu pot fi toate partile multumite de ceea ce a hotarat judecatorul in mod impartial si obiectiv. Sa luam spre exemplu un dosar pe latura civila, in care doua persoane se judeca pe un teren. Judecatorul, dupa ce analizeaza probele in dosar si le va accepta pe cele utile si concludente, iar pe celelalte le va respinge, va atribui terenul lui X. Ei bine, in proportie de 99 % Y va fi nemultumit, va acuza sistemul, va acuza faptul ca judecatorul a fost "momit" de partea cealalta si ca aceasta ar fi cauza pentru care i-ar fi respins anumite probe etc.
Aceste mesaje au simpla menire, in opinia mea, de a scoate la suprafata refularile unei persoane care, probabil, a avut de-aface cu justitia romana si, care, a avut de pierdut de pe urma unei hotarari judecatoresti nedrepte in opinia sa, dar drepte potrivit legii si cazului concret.
Toate cele bune,
T. Claudiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se amânã startul mult aºteptat.................... Camy 01 Camy 01 C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe ... (vezi toată discuția)
M-am saturat de inm pana peste cap!!! Costinescu2003 Costinescu2003 Sunt un candidat care a dat de 6 ori la inm! Am invatat pe rupte! am trecut de trei ori de grilele juridice(2003,2005 si 2008). Anul asta am facut 73 de puncte ... (vezi toată discuția)
Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor.. reflexleg reflexleg Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile ... (vezi toată discuția)