avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe notariale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe notariale

Buna seara,

O rugaminte care ar fi taxele notariale pe care trebuie sa le platesc la achizitionarea unui imobil prin prima casa, Valoarea imobilului este de 39000 euro.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 22:47, 14 August 2010
In general sunt un coificient din valoarea imobiluli, dar vedeti ca sunt notari care aplica reduceri la taxe/onorarii noitariale pentru acest program .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa 1-reducerea de 30%,aplicata de toti notarii? Bodiu Diana-Laura Bodiu Diana-Laura Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca reducerea de 30% pentru programul Prima Casa este aplicata de toti notarii. De asemenea v-as ruga sa-mi spuneti care ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale "prima casa" Nik90 Nik90 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari. Cat este taxa notariala (onorariul) in cazul achizitionarii unui imobil la pretul ... (vezi toată discuția)
Cvc apartament ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament de doua camere care este ipotecat la Volksbank. Am demarat procesul pentru a achizitiona acest apartament prin programul ... (vezi toată discuția)