avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima Casa 1-reducerea de 30%,aplicata de toti notarii?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima Casa 1-reducerea de 30%,aplicata de toti notarii?

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti daca reducerea de 30% pentru programul Prima Casa este aplicata de toti notarii.
De asemenea v-as ruga sa-mi spuneti care ar fi suma care trebuie platita de mine,ca si cumparator, ptr un apartament care are valoarea de tranzactie de 53 000 euro? Ma intereseaza un calcul cu, si, fara aplicarea reducerii de 30%.
Va multumesc anticipat!:stunned:
Cel mai recent răspuns: deeaa77 , utilizator 15:35, 1 Iunie 2010
Da, acea reducere este aplicata de catre toti notarii! Pentru a vi se calcula taxele pe care le datorati si onorariul notarului trebuie sa va adresati oricarui notar public!B-)
Buna ziua. Imi puteti spune care este legea care reglementeaza aceste reduceri? Este ea valabila si pentru Prima Casa II?
Cei care au o diploma de absolvire a unei Fcultati de Drept beneficiaza de anumite reduceri in cadrul Birourilor Notariale?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de ce scutiri sau reduceri de taxe notariale beneficiază ... nicoleta 70 nicoleta 70 Bună ziua. De ce scutiri sau reduceri de taxe notariale beneficiază o persoana cu handicap la încheierea unui contract de vânzare - cumpărare la notar.? ... (vezi toată discuția)
Reducere taxă notarială, da sau nu N_MIHAELA N_MIHAELA Se poate acorda reducere la taxa notarială percepută pentru un contract de vânzare-cumpărare locuință (ANL), pentru asistenții magistraților? Dacă da, ... (vezi toată discuția)
Legalizare act vanzare cumparare gabi_br.ro gabi_br.ro cat costa si cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pt un act de vanzare cumparare a unui apartament cu valoare de 70000 ron?exista un procent fix ... (vezi toată discuția)