MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

moni.s 
	    	Utilizator

moni.s 
	    	Utilizator	    

jablonsky9 
	    	Utilizator

jablonsky9 
	    	Utilizator	    

ionut12345 
	    	Utilizator

ionut12345 
	    	Utilizator	    

gnicolae	                   

http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html
RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
	                    gnicolae	                   

http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html
RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)

TudoracheCreola	                   

Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)
	                    TudoracheCreola	                   

Buna ziua, am nevoie de un sfat: in luna februarie am achizitionat un telefon impreuna cu un abonament de la RCS&RDS. Telefonul a fost achizitionat in rate pe ... (vezi toată discuția)

horia2005	                   

Buna ziua.
Pe scurt problema mea este urmatoarea. Ieri am fost la caseria RDS-RCS pentru a rezilia un contract de telefonie mobila. Dupa discutiile purtate cu ... (vezi toată discuția)
	                    horia2005	                   

Buna ziua.
Pe scurt problema mea este urmatoarea. Ieri am fost la caseria RDS-RCS pentru a rezilia un contract de telefonie mobila. Dupa discutiile purtate cu ... (vezi toată discuția)